About me 

My story 

Heei! Ik ben Irene de Wit, 21 jaar en dit is mijn website LINSPO. Nieuwsgierig, sociaal en gedreven zijn mijn kenmerkende eigenschappen. Veel mensen omschrijven me als een blij en ondernemend persoon. Ik sta erg positief in het leven en zie het glas altijd half vol. Ik hou van praten (soms zelfs iets te veel) en wil alles weten over mensen. Ik besloot om deze website te lanceren, onder andere als uitlaatklep. Op deze website uit ik dan ook mijn nieuwsgierige, positieve en creatieve ik. 

Ontstaan van LINSPO

Mijn hele leven lang droom ik over het starten van een eigen onderneming. In mijn vrije tijd (al is dat niet veel, aangezien ik alles vol plan) ben ik me hierin gaan verdiepen en heb ik verschillende boeken gelezen. Zo ook het boek “On Top” van Anna Nooshin, wat me heeft geïnspireerd om deze website te beginnen. Mijn studie “Ondernemerschap & Retail Management” heb ik hier ook op uitgekozen. Eerder heb ik niet de goede studiekeuze gemaakt, maar keuzes maken hoort bij het leven. Ik zal ze nog genoeg moeten maken. Je weet nooit hoe je toekomst eruit gaat zien, maar je kan wel in de goede richting geholpen worden. Met LINSPO wil ik jóú helpen met ondernemen. Zo is LINSPO ontstaan. De naam is een samenstelling van twee woorden: Lives en Inspo. Lives staat voor de vrouwen die ik inspiratie wil geven voor hun onderneming en Inspo is de afkorting voor inspiration.

Op LINSPO plaatsen we interviews met ondernemende vrouwen met bijzondere carrières. Er zijn zoveel vrouwelijke ondernemers en carrière tijgers die jou kunnen inspireren. Daarnaast plaatsen we artikels over wat je kan bereiken met JOUW toekomst in het bedrijfsleven. Er zijn zo veel verschillende richtingen en keuzes die je gaat maken. Hoe start ik een onderneming? Welke niches zijn gewild in 2022? Hoe kan je het beste netwerken en nieuwe klanten werven? Dit zijn vragen waar je hier meer over kan vinden. Kortom, LINSPO wil ondernemende vrouwen inspireren en motiveren voor hun toekomst.