ABOUT ME

Be inspired

Heei! Ik ben Irene de Wit, 19 jaar en dit is mijn website LINSPO. Nieuwsgierig, sociaal en creatief zijn kenmerkende eigenschappen van mij. Ik hou heel veel van praten, soms zelfs iets te veel. Dit komt omdat ik veel interesse heb in mensen en ik altijd alles wil weten. Dit heeft er onder andere voor gezorgd dat ik met deze website ben begonnen. Veel mensen omschrijven me als een blij persoon. Ik sta erg positief in het leven en zie het glas altijd half vol. In mijn posts wil ik dan ook mijn nieuwsgierigheid, positiviteit en creativiteit uiten.

Ik hou ook heel erg van sporten zoals hockey, tennis, snowboarden en zeilen. Ook ben ik erg competitief, ik geef nooit zomaar op. Daarom heb ik ervoor gekozen om onder andere sporters te interviewen voor mijn website. De mooiste foto’s, de beste feed en het creëren van het vrolijkste profiel zijn dingen waar ik erg op focus. Ik ben gek op social media en erg geïnspireerd in hoe influencers groot zijn geworden. Op social media zie ik ook altijd de nieuwste modetrends voorbijkomen. Ik heb veel bewondering voor mensen die hun eigen stijl kunnen creëren en ben erg benieuwd naar het opstarten van bijvoorbeeld een kledinglijn. Het opstarten en groter maken van een onderneming is dan ook iets waar ik mijn hele leven al geïnteresseerd in ben. Hoe bedrijven zo groot zijn geworden is ook een van mijn vele vragen.

Het idee

Mijn hele leven heb ik al als droom gehad om een eigen onderneming te starten. Ik heb er dan ook keihard voor gewerkt om mijn VWO-diploma te halen om daarna door te kunnen naar de universiteit. International Business Administration was mijn ultieme studie om daarna een eigen bedrijf te kunnen starten. In deze studie lag daar helaas toch niet de focus op, waardoor ik besloten heb om te stoppen. Ik baal ervan dat ik de verkeerde beslissing heb genomen, en wil daarom met LINSPO mensen helpen om wel de juiste beslissing te nemen.

Alle opties bekijken, out of de box denken en niet zoals de vorige keer blind focussen op één bepaalde studie. In mijn vrije tijd ben ik me gaan verdiepen in het starten van mijn eigen onderneming en heb ik onder andere het boek “On Top” van Anna Nooshin gelezen. Dit heeft mij geïnspireerd om een website te beginnen. Op LINSPO wil ik verhalen gaan plaatsen van mensen met een inspirerende carrière of levensweg. De naam is een samenstelling van twee woorden: Lives en Inspo. Lives staat voor de bijzondere levens van de mensen die ik ga interviewen en Inspo is een afkorting voor inspiration. Ik hoop met deze website mensen te kunnen inspireren en ze een idee te geven voor hun toekomst.