Een kijkje in het werk van een healer of lichtwerker

Carmen Heystek (33) is een healer, een beroep dat niet veel voorkomt maar wel steeds meer onder de aandacht komt. Via haar website https://so-cee.com/ deelt zij spirituele ervaringen, healing sessies, recepten en alles wat iemand nodig heeft om het mooiste uit zichzelf te halen.

Carmen Heystek
Door: Lieve Verhoeven

Hoe kun je jouw beroep als healer het beste omschrijven?

Ik zou mijn beroep omschrijven als lichtwerker. Ik ben naar de aarde gestuurd om hier het licht te helpen ontwaken. Vanuit het aardse gezien is dit daadwerkelijk een vak, ik ben namelijk afgestudeerd als energetisch therapeut. Het wordt gezien als een alternatieve geneeswijze. Ik genees de mens in zijn totaliteit: ik kijk niet alleen naar de fysieke mens, maar ook naar het emotionele, mentale en spirituele lichaam. Ik zie de ziel als één grote lichtbol die een is met het Goddelijke. Iedere ziel loopt een uniek zielenpad dat is afgestemd op zijn blauwdruk. Onze ziel bestaat niet alleen in het leven dat we vandaag hebben, maar ook in parallelle, vorige en toekomstige levens. Mijn helingen werken op de totaliteit van de ziel.

Tijdens de sessies die ik aanbied kom ik ongeheelde stukken van vorige levens tegen. Veel mensen zijn zich hier niet bewust van. Een voorbeeld hiervan is een man die een sessie kwam volgen, puur uit interesse. Hij lag op het bed in mijn werkkamer toen ik een scheefstand in zijn bekkengebied ontdekte. Het was niet mogelijk om waar te nemen met het blote oog, maar energetisch voelde ik dit wel. Hij vertelde dat hij last had van hernia’s, maar niet wist waar dit vandaan kwam. Hij had een fijn leven en had niks meegemaakt waar die pijnen toe konden leiden. Fysiek gezien had hij twee benen, maar ik zag dat hij er één miste. Ik reisde naar zijn vorige leven, waar ik in de oorlog terecht kwam. Zijn ziel was nog steeds op zoek naar zijn been en was ervan overtuigd dat hij hem miste. Deze was hij dus verloren tijdens de oorlog. Het been heb ik energetisch teruggehaald, waardoor zijn rug en bekkenstand ook heelden en zijn klachten eindelijk verdwenen.

Hoe heb jij die gave ontdekt?

De meeste mensen kunnen alleen driedimensionaal waarnemen. Ik kon als kind al multidimensionaal waarnemen: ik zag andere werelden, dimensies, wezens en entiteiten. Ik kan helderzien-, -horen en -voelen. Ik herinner me veel uit vorige levens. Doordat ik zoveel terug kan halen, kan ik dit inzetten om andere mensen te helpen. Dat is ook mijn zielsmissie, de reden waarom ik op aarde ben gekomen. 

Healer

Iedereen kan deze vermogens ontwikkelen, maar vaak herinneren mensen zich dit niet. Als je ervoor kiest om op aarde te incarneren als ziel, geef je toestemming om hier te zijn met een mantel der vergetelheid: je vergeet wie je daadwerkelijk bent. Dat is niet slecht, want het biedt ruimte voor ascentie. Ascentie kun je zien als jouw pad van verlichting, dit geeft je ruimte om te kunnen groeien als mens, ziel en deel van het collectief waarbij je in een nieuwe laag van bewustzijn kan komen. Je bent dan dichterbij en meer in eenheid. Daarnaast verbindt het je met de bron. Dit gevoel zijn we als ziel vaak verloren en door te helen met je innerlijke licht, besef je weer dat je nooit afgescheiden bent geweest. De illusies, valse ego, oude gedachtegangen, pijnen, angsten en programmeringen worden tijdens je spirituele reis steeds verder losgelaten zodat je thuiskomt in de werkelijke essentie van je multidimensionale, liefdevolle ‘zijn’.

Hoe zien deze sessies eruit?

Door sessies te volgen doorga je een ascentieproces. Dit kun je zien als jouw pad van verlichting. Ik kan je frequenties verhogen. Hoe meer je ontwaakt en heelt, hoe hoger jouw bewustzijn wordt. Je herinnert je dat je een multidimensionaal, goddelijk wezen bent. Hoe meer je heelt, hoe meer licht er in jouw systeem komt.

Ik begeleid mensen om hun wonden te helen door middel van het doorstralen van hoge frequenties van liefde, licht, coderingen en downloads. Daarmee herstellen we ook de balans van over en onderenergie en alles wat je op zielsniveau aan kracht bent verloren. Dit alles in afstemming met de lichtwereld en in samenwerking met mijn lichtteam wat onder andere ontstaat uit lichtwezens van het Christusbewustzijn , verschillende goden, sterrenrassen, kristallen, geascendeerde lichtmeesters en mijn hondje als aardse gids: Balù.

De sessies kunnen ook pittig zijn omdat je donkere en verdrietige stukken van jezelf zult raken. In elk leven heb jij de positie van zowel dader als slachtoffer gehad. Ik raak tijdens de sessies zielswonden aan. Dit zijn traumatische ervaringen uit het huidige of vorige leven. Doordat het zo intens is, blokkeert ons systeem. Het is een soort beschermingsmechanisme waardoor je niet terug wil keren naar die gebeurtenissen. 

Het is mijn missie om mensen hun zielsmissie terug te laten vinden. Ik help mensen zich hieraan te herinneren, maar zal het ze niet letterlijk vertellen. Tijdens een behandeling verzamel je sleutels om herinneringen op te halen. Als ik iets in jou trigger, helpt dat te herinneren welk stuk in jou gezien wil worden. In mijn ogen zie je jezelf terug: vind je mij een vervelend mens, heeft dat een reden. Wie ik ben, raakt iets aan in jou. Het is een dynamiek waarin puzzelstukjes op zijn plek zullen vallen naar mate je meer ontwaakt en groeit in je assentie. Je vindt terug wie je daadwerkelijk bent.

Geef een antwoord